HORESTAs analyser af erhvervet
HORESTA Viden & Udvikling udarbejder løbende analyser, som sætter fokus på hotel-, restaurant- og turismeerhvervets udvikling og udfordringer.
HORESTA Viden & Udvikling udarbejder løbende analyser, som sætter fokus på hotel-, restaurant- og turismeerhvervets udvikling og udfordringer.
I HORESTA kommunikerer vi med omverden via en bred vifte af kanaler. Vi vil nemlig gerne møde vores medlemmer, hvor de er og i øjenhøjde. Her kan du få et overblik over, hvor HORESTA deler sin rådgivning og branchens gode historier.
I arbejdet med at styrke dansk gastronomi er HORESTA bl.a. hovedarrangør af det årlige DM for professionelle kokke og tjenere, Årets Kok og Årets Tjener, samt Elevkonkurrencerne for tjenere, kokke (hvor vinderne kvalificerer til de Nordiske Mesterskaber) samt for catere og receptionister. Læs mere om Årets Kok, Årets Tjener, Årets Elev, Bocuse d'Or og DM i Skills.