Vi kan hjælpe med

people2.gif
Juridisk rådgivning

Som medlem af HORESTA er hjælpen kun en opringning væk, når du har brug for juridisk rådgivning. Vores advokater står klar, når du har brug for at få svar på juridiske spørgsmål, og de er specialiserede i lige præcis din branche, for de beskæftiger sig ikke med andet. 

apples.gif
Fødevarerådgivning

Det kræver stor viden om fødevarereglerne, når man producerer måltider. Med et medlemskab af HORESTA får din virksomhed svar på alle spørgsmål om fødevareområdet. Vi kan hjælpe dig med at få indsigt i, hvad du skal leve op til af krav, og vi giver dig besked, når reglerne bliver ændret.

Restaurant2.gif (1)
Økonomisk rådgivning

Gennem HORESTA får du værktøjer til at optimere din virksomheds drift og dermed styrke bundlinjen. Vi producerer markedets mest veldokumenterede økonomiske nøgletal og brancheanalyser, som du kan bruge til at sammenligne dig med resten af markedet. Hvor gør du det godt, og hvor er der plads til forbedringer?

Restaurant5.jpg
Rådgivning om uddannelse

HORESTA Arbejdsgiver udvikler og varetager branchens erhvervsfaglige uddannelser. Vi sikrer, at erhvervets uddannelser til hver en tid lever op til kravene på arbejdsmarkedet, så du får de bedste elever og den bedste arbejdskraft i din virksomhed.

Energy1.jpg
Miljø- og energirådgivning

HORESTA hjælper hoteller, restauranter og andre turistvirksomheder med at blive mere grønne og bæredygtige. Det sker ved at rådgive om, hvordan medlemmer løbende kan forbedre sig på miljøområdet – som ofte både giver økonomiske besparelser og forbedrer virksomhedens image.