Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Når Fårup Sommerland tager hul på sæsonen i næste måned, har samtlige restauranter, madboder og kiosker i det nordjyske sommerland mindst Det Økologiske Spisemærke i bronze.
Den bedrift har Økologisk Landsforening mandag aften belønnet med Øko-prisen. Det skriver Turistmonitor.
Baggrunden for prisen er, at Fårup Sommerlands pastabod i 2016 modtog Det Økologiske Spisemærke i guld. Samme år fik forlystelsesparkens nybyggede Hotel Fårup et bronzemærke. Begge steder tog gæsterne godt imod økologien, og det gav blod på tanden. Siden har food & beverage manager Ole Roed stille og roligt konverteret flere varer til økologi.
Derfor har samtlige restauranter, kiosker og boder mindst Det Økologiske Spisemærke i bronze, når Nordjyllands største forlystelsespark 26. april åbner 2024-sæsonen.
Læs hele historien på turistmonitor.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hoteller spås nu gylden fremtid
15-05-2024
-
Frigørelse giver hoteller bedre mulighed for at sælge alle værelser
15-05-2024
-
Hotel bygger ny værelsesfløj for tocifret millionbeløb
15-05-2024
-
Gourmetkok forfiner kendte retter hos Ikea
15-05-2024
-
Torvehallerne i Vejle udvider med 87 hotelværelser
15-05-2024
-
Nye emballage-regler på vej
15-05-2024
-
Ny EU-afgørelse kan give os billigere ferier
15-05-2024
-
Madens Folkemøde klar med det hidtil mest ambitiøse program
15-05-2024
-
Umut: Danskerne skal lære god opførsel når de går på restaurant
15-05-2024
-
Overskud hos Billund Lufthavnshotel
15-05-2024