Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Regeringens udspil om landdistrikterne samt den nationale turismestrategi og turismereserven er udskudt til efter sommerferien, skriver Turistmonitor.dk

Selvom Wonderful Copenhagen og andre undgik besparelser, mangler branchen stadig klarhed om fremtidige strategier og økonomiske ressourcer.

Branchen ser udskydelsen som en mulighed for at fokusere på højsæsonen nu og implementere ændringerne grundigt senere. Dog er der spænding og forventning om de kommende politiske udmeldinger, som vil have stor betydning for turismens udvikling i Danmark.

Bestyrelsesformand i MeetDenmark Pia Lange Christensen ser frem til, at få en afklaring på årets tre resterende og store, politiske turismetiltag.

”Vi glæder os selvfølgelig til, at der kommer en rettet turismestrategi ud, og så glæder vi os også til at se fordelingen af turismereserven. Der har været en række indspil til turismereserven, blandt andet fra møde- og erhvervsturismens side, og det er vi selvfølgelig spændte på at se, hvordan det hele lander,” siger hun.

Læs hele historien på Turistmonitor.dk (kræver login)

Log ind