Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den nye pris er skabt af Brancheforeningen for Lokale Fødevarer i Danmark i samarbejde med HORESTA og lanceres officielt den 14. januar 2025 på Svogerslev Kro.

Her vil Søren Wiuff, der har lagt navn til prisen, blive hædret for sin markante indsats for dansk råvarekultur gennem fire årtier.

Prisen anerkender lokale producenter og deres betydning for gastronomiens udvikling.

Køkkenchefer kan årligt indstille producenter, hvorefter en komité vælger vinderen. Formålet er at inspirere til bæredygtige løsninger og hylde de ildsjæle, der skubber grænserne for dansk fødevareproduktion.

Læs hele historien på Fodevarefokus.dk

Kvinder løb med guldet i Årets Kok og Årets Tjener 2025

For første gang i 14 år var der guld til kvinder i begge konkurrencer, da finalerne i Årets Kok og Årets Tjener blev afviklet i København. Sophia Rosa Antorini fra Restaurant Domæne i Herning blev Årets Kok og Kristine Slott Olsen fra Restaurant Calma i København Årets Tjener

Log ind