Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der er sket meget hos Kysthusene i Gilleleje siden der kom ny ejer i 2020. Med en ambition om at transformere det forhenværende feriecenter til et førende møde-, konference- og eventsted, er der gennemført omfattende renoveringer af eksisterende faciliteter til glæde for både konferencegæster, turister og nordsjællændere.

Og nu er turen kommet til køkkenet, der har fået ny køkkenchef, som både kokkererer til nyrenoverede Restaurant Kystgaarden, der ligger med panoramakig til Kullen i Sverige, og til selskaber i restauranten i hovedhuset.

Det er en særdeles erfaren kok, Jakob Esven, der har taget kokkehuen på. En alsidig profil, der både er vant til at lave god mad til mange mennesker og kæle for detaljerne til a la carte-serveringer. Han har bl.a. arbejdet på Skodsborg Kurhotel, Comwell Holte og Comwell Køge Strand, drevet cateringfirma og stået bag gryderne i egen restaurant, Det nye Skotterup.

Læs mere på www.kysthusene.dk

Instagram bragte Alice fra Ukraine til hotel i Gilleleje

Det er ét år siden krigen i Ukraine brød ud. En krig, der via en dansk familie på Instagram, bragte Alice Tsomkalo til Gilleleje. Hun er én af de i alt 155 flygtninge Gribskov Kommune har modtaget, og kort efter ankomst fik hun igennem kommunen arbejde hos Kysthusene Gilleleje. Først som opvasker og i dag også som konferencecentrets husfotograf.

Log ind