Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det populære københavnske restaurantkoncept Restaurant Bouillon har fundet ny direktør, skriver Fodevarewatch.dk.
Fremover bliver det Thomas Oest, der har en fortid som driftsdirektør i Casablanca og hotelkæden Scandic, der skal stå i spidsen for de foreløbigt to restauranter, der med sit koncept med god mad til billige penge har fået stor succes.
”Bouillon er en travl restaurant, der har omsætning som et mellemstort hotel. Og nu kommer der én mere i Aarhus. Min opgave bliver at skabe en intern struktur, der sikrer, at alle ved, hvad de skal og hvornår. Det giver personalet tryghed. Det skal være rart for dem at være på arbejde. Hvis alle er trygge og glade, bliver det også en bedre oplevelse for gæsterne i sidste ende,” udtaler Thomas Oest.
Læs hele historien på Fodevarewatch.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Rift om medejerskab i dansk hotelkæde
10-05-2024
-
Old Irish Pub slår rekord for omsætningen
10-05-2024
-
Hotel Royal genåbner efter projekt til 20 millioner kr.
10-05-2024
-
Michelin-restaurant laver særlig menu til 10.000 meters højde
10-05-2024
-
Ny fynsk restaurant med Michelin-drømme
10-05-2024
-
Lille dansk kro hyldet i New York Times
10-05-2024
-
Nu opføres jysk feriecenter til 120 millioner kroner
10-05-2024
-
Velkendt navn gør comeback som hoteldirektør på Lolland
10-05-2024