Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
De slog dørene op til deres første restaurant på Nørrebro i marts 2019. Siden har de corona til trods haft stor succes med deres særlige koncept, og det betyder, at de har udvidet biksen til først Vesterbro og nu også i Valby.
Der er tale om det særlige koncept Pico Pizza, der nu åbner i Valby, skriver Valbyliv. Det nye spisested kommer til at adskille sig markant fra de to andre restauranter på særlig et væsentligt parameter: Størrelsen.
Det fortæller administrerende direktør i Pico Pizza, Rasmus Christensen:
”Valby har faktisk hele tiden været vores førsteprioritet, siden vi blev enige om at udvide. Vi vil gerne udbygge vores koncept, og her har vi muligheden for at lave noget, der i høj grad appellerer til den lokale fællesskabsfølelse med en restaurant, hvor folk fra lokalområdet kan mødes med vennerne, familien eller tage en date om søndagen”.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
To kommuner i top-10: VisitNordsjælland gør status over rekordår
20-02-2025
-
Ny chef for Destination Bornholm
20-02-2025
-
Madværkstedet København sætter fokus på faglig inspiration
20-02-2025
-
Gymnasiereform skal bane vej for flere faglærte i restaurationsbranchen
20-02-2025
-
Finsk kapitalforvalter opkøber fire danske hoteller
20-02-2025
-
Flere Airbnb-overnatninger kræver handling
20-02-2025
-
Vestkysten satser på helårsåbent – og det virker
20-02-2025
-
Hotel lancerer unikt motionsophold for ældre
20-02-2025