Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
De slog dørene op til deres første restaurant på Nørrebro i marts 2019. Siden har de corona til trods haft stor succes med deres særlige koncept, og det betyder, at de har udvidet biksen til først Vesterbro og nu også i Valby.
Der er tale om det særlige koncept Pico Pizza, der nu åbner i Valby, skriver Valbyliv. Det nye spisested kommer til at adskille sig markant fra de to andre restauranter på særlig et væsentligt parameter: Størrelsen.
Det fortæller administrerende direktør i Pico Pizza, Rasmus Christensen:
”Valby har faktisk hele tiden været vores førsteprioritet, siden vi blev enige om at udvide. Vi vil gerne udbygge vores koncept, og her har vi muligheden for at lave noget, der i høj grad appellerer til den lokale fællesskabsfølelse med en restaurant, hvor folk fra lokalområdet kan mødes med vennerne, familien eller tage en date om søndagen”.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Med ministerbesøg i Bella Center fulgte nye midler til dansk mødeturisme
25-11-2025
-
Finalefeltet er sat: Seks kokke og tjenere klar til Årets Kok og Årets Tjener 2026
25-11-2025
-
Wolt afviser konkurrence som årsag til fjernet prisklausul
25-11-2025
-
Mette Ravn stopper som direktør for Himmerland: Afløser er fundet
25-11-2025
-
Stjernekokke skal sætte turbo på dansk madturisme
25-11-2025
-
Marienlyst Strandhotel kåret som Danmarks bedste konferencehotel – igen
25-11-2025
-
Hotel med 100 værelser på vej i Viborg
25-11-2025
-
Danske kæder løber med førertrøjen på Københavns fastfoodmarked
25-11-2025