Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
De slog dørene op til deres første restaurant på Nørrebro i marts 2019. Siden har de corona til trods haft stor succes med deres særlige koncept, og det betyder, at de har udvidet biksen til først Vesterbro og nu også i Valby.
Der er tale om det særlige koncept Pico Pizza, der nu åbner i Valby, skriver Valbyliv. Det nye spisested kommer til at adskille sig markant fra de to andre restauranter på særlig et væsentligt parameter: Størrelsen.
Det fortæller administrerende direktør i Pico Pizza, Rasmus Christensen:
”Valby har faktisk hele tiden været vores førsteprioritet, siden vi blev enige om at udvide. Vi vil gerne udbygge vores koncept, og her har vi muligheden for at lave noget, der i høj grad appellerer til den lokale fællesskabsfølelse med en restaurant, hvor folk fra lokalområdet kan mødes med vennerne, familien eller tage en date om søndagen”.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Danmark vil lette regler for fødevareproducenter under EU-formandskab
20-06-2025
-
Fødevareministeriet skal spare 85 mio. kr. frem mod 2030
20-06-2025
-
Rekom og Carlsberg forlænger samarbejde frem til 2029
20-06-2025
-
Fårup Sommerland fejrer 50 år med levende fortælling i container
20-06-2025
-
Lagkagehuset halverer underskud og sigter mod overskud i 2025
20-06-2025
-
Inspiration og netværk i fokus til DKBS Inspirationsdag 2025
20-06-2025
-
Ny direktør skal løfte Hotel Tønderhus og forbedre kvaliteten
20-06-2025