Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Pakhus 12 på Amerikakaj er et historisk sted. Det var herfra bådene til det store Amerika afgik fra, dengang lykkeriddere i hobetal søgte mod vest. Fredag d. 1. februar får det berømte pakhus nye beboere, når Restaurant Mastek slår dørene op, skriver MigOgKbh.dk.

Bagmanden er Jakob Genet Mastek, hvilket forklarer navnet og han vil forkæle gæsterne med franske teknikker og nordisk enkelhed.

”Det er fantastisk at få mulighed for at drive restaurant på et sted som Pakhus 12, der emmer af historie. Jeg har længe været på udkig efter de rigtige lokaler, og da denne adresse blev en mulighed, slog jeg til med det samme,” fortæller han til MigogKbh.

Læs mere om historien på MigOgKbh.dk.

Danske restauranter går skaldyrs-bonanza

Den 17. maj slår en række af landets restauranter for første gang dørene op til Seafood. Over 50 aktører fra restaurationsbranchen landet over inviterer til en hyldest af det danske hav og dets imponerende udvalg af frisk fisk og skaldyr

Hoteller spås nu gylden fremtid

Vækstforventningerne til hotelsektoren er store, men branchens profitabilitet er ikke god nok
endnu, fastslår Dorte Krak fra Arp-Hansen Hotel Group

Log ind