Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

To har sagt farvel i frustration over de økonomiske vilkår, og derfor er der i dag ikke et restaurantskib i Svendborg Havn. Men det bliver der lavet om på nu.

Restauratøren Launy Lindahl har sammen med svendborgenseren Torben Jørgensen stiftet Rederiet Torlau ApS, og selskabet har købt et skib, som lige nu ligger i en dok på Frederiksø.

Kombinationen af flydende restauranter og Svendborg har ellers ikke været en ubetinget succes.

I 2011 opgav Jørgen Kragh Jensen efter 22 år at drive restaurationsskibet Oranje, og året efter valgte ægteparret Michael og Sylvia Højgaard at forlade Svendborg med deres flydende café og restaurant, M/S Sundance.

Restaurant Insights 2025

Kl. 9.00 - 13.00

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Topkok overtager driften af tre restauranter

Han har indtil for nyligt været ansigtet på gourmet-succesen Ghrelin, men fremover skal Anders ’Kuk’ Kristensen styre tre spisesteder, hvor skulderne er sænkede og priserne gode.

Log ind