Når du bøvler med fødevareregler og kontrolbesøg, står vores eksperter klar til at hjælpe dig. De rådgiver udelukkende hotel-, restaurant- og turisterhvervet og kan derfor hurtigt give dig de svar, du har brug for.
Sideløbende arbejder vi for at sikre branchen bedst muligt rent politisk, når lovgivningen bliver ændret og stiller nye krav til virksomhederne.
Vi indgår i netværk med de andre aktører på fødevare- og gastronomiområdet. Det gør, at du får inspiration, sparring og hjælp til at kunne imødegå fremtidige krav samt udvikle din forretning i forhold til blandt andet sundere udbud, bæredygtighed, økologi og lokale fødevarer.
Som medlem af HORESTA får din virksomhed adgang til rådgivning om bl.a. fødevaresikkerhed, fødevarelovgivning, smiley-rapporter, sanktioner fra Fødevarestyrelsen og kontrolkampagner.
Her kan du høre vores fødevarechef, Tine Skriver, fortælle om fødevarerådgivningen i HORESTA.
Er du ikke medlem af HORESTA endnu, kan du læse mere om de mange fordele og melde dig ind her.
Læs mere om medlemsfordelene her
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Låneproblemer presser restaurantbranchen
30-04-2024
-
Strawberry overtager jysk hotel fra Scandic
30-04-2024
-
Go-hotellerne udvider med sit femte hotel
30-04-2024
-
Hotel Vejlefjord vil være Danmarks bedste arbejdsplads
30-04-2024
-
Forlystelsesparker bruger data til at fastsætte billetpris
30-04-2024
-
Vestkystaktør fortsætter fremgangen: Hvidbjerg Strand leverer nyt rekordregnskab
30-04-2024
-
Marienlyst Strandhotel har også brug for influencere
30-04-2024