Restauranter og øvrige detailvirksomheder vil blive kontrolleret i de kommende måneder, om de kølekrævende fødevarer er opbevaret ved de korrekte temperaturer, samt om temperaturerne rutinemæssigt overvåges via temperaturmåling, og at målingerne sker korrekt.
Virksomhederne vil desuden blive vejledt om Fødevarestyrelsens IT-værktøj som beregner holdbarhedsperioden, hvor fødevaren er sikker. Læs mere om IT værktøjet for sikker køleopbevaring her : https://sikrefoedevarer.foedevarestyrelsen.dk/Koeleopbevaring
Læs mere om kontrolkampagner planlagt i 2024 her
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Ny turismeaftale sikrer 100 millioner til vækst
19-11-2024
-
Norsk milliardær og Norwegian lancerer ny loyalitetsvaluta
19-11-2024
-
Skuespilhuset, Operaen og Gamle Scene modtager internationalt miljømærke
19-11-2024
-
Restauranter taber stort på udeblevne gæster
19-11-2024
-
Djurs Sommerland vinder årets pris for sjette gang
19-11-2024
-
Nyt SKI-udbud: Hoteller og venues får en ny chance
19-11-2024