Restauranter og øvrige detailvirksomheder vil blive kontrolleret i de kommende måneder, om de kølekrævende fødevarer er opbevaret ved de korrekte temperaturer, samt om temperaturerne rutinemæssigt overvåges via temperaturmåling, og at målingerne sker korrekt.
Virksomhederne vil desuden blive vejledt om Fødevarestyrelsens IT-værktøj som beregner holdbarhedsperioden, hvor fødevaren er sikker. Læs mere om IT værktøjet for sikker køleopbevaring her : https://sikrefoedevarer.foedevarestyrelsen.dk/Koeleopbevaring
Læs mere om kontrolkampagner planlagt i 2024 her
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyt hotelprojekt i Fredericia vækker stor interesse
28-01-2025
-
50 år med oplevelser: Fårup-direktør opfordrer til investering
28-01-2025
-
Ny ejer til 350 år gammel kro i Nordsjælland
28-01-2025
-
Ruths Hotel ansætter ny restaurantchef med topgastronomisk erfaring
28-01-2025
-
Comwell opgraderer hotel i Rebild Bakker
28-01-2025
-
Danske kokke vinder sølv ved VM og styrker gastronomisk branding
28-01-2025
-
Uber vender tilbage til Danmark gennem partnerskab med DRIVR
28-01-2025
-
Horesta: Ens regler for salg af alkohol til unge
28-01-2025
-
Stigende tyveri rammer restauranter
28-01-2025
-
MCH A/S opnår international certificering for bæredygtige events
28-01-2025