Hvert år arrangerer HORESTA Danmarksmesterskaber for kokkeelever, tjenerelever, cater- og recptionistelever. HORESTA og 3F 'ejer' i fællesskab elevkonkurrencerne.
Årets kokkeelever
Skoler deltager med hver et hold bestående af 2 elever og 1 holdleder. Holdene skal indenfor 6 1/4 time tilberede en 3 retters menu (forret, hovedret og dessert). Hvert hold skal fremstille 12 couverter.
Årets tjenerelever
Skolerne deltager med hver et hold bestående af 2 elever og 1 holdleder. Konkurrencen består bl.a. af borddækning, forklaring af vinvalg, mixologi, ostevogn samt servering af kokkenes menuer for indbudte gæster.
Årets elev - Smørrebrød og catering
Hvert hold består af 2 elever og 1 holdleder.
Årets receptionistelv
Skolerne deltager med hver 2 elever som skal konkurrerer individuelt, der er desuden én enkelt holdleder med fra hver skole.
Læs mere på Facebooksiden: Gastrofighters