Den danske gastronomis succes har ikke blot betydet stjernedrys og internationale topplaceringer, men også sat gastronomi centralt på dagsordenen i medierne og blandt beslutningstagere.
I HORESTA er vi stolte af det arbejde, som de danske topkokke og restauratører gør for at drive dansk gastronomi frem. Derfor arbejder vi hele tiden for, at gastronomien får de nødvendige rammer og den fortjente opmærksomhed, der gør, at vi i Danmark kan fastholde og videreudvikle den succeshistorie vi er i gang med at skrive lige nu.
I arbejdet med at styrke dansk gastronomi er HORESTA bl.a. hovedarrangør af det årlige DM for professionelle kokke og tjenere, Årets Kok og Årets Tjener, samt Elevkonkurrencerne for tjenere, kokke (hvor vinderne kvalificerer til de Nordiske Mesterskaber) samt for catere og receptionister. Elevkonkurrencerne er med til at skærpe de unge talenters interesse for højgastronomi og for vores branche.
Derudover har HORESTA medvirket til at stifte Team Gastronomi Danmark og har plads i den styregruppe, der skal tegne linjerne for det kommende MadExperimentarium og står derudover for at drive sekretariatet og afholde udvælgelseskonkurrencerne for Bocuse d'Or.