Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Flere unge i praktik har givet værdi både for Gastromé og for de unge selv.

Bag indsatsen står adm. direktør, Nanna Panduro, der med psykologfaglig baggrund har fokus på at skabe trygge rammer og succesoplevelser for praktikanter – ofte med diagnoser som angst eller ADHD.

Et aktuelt eksempel er 15-årige Elliot, der kombinerer skolegang med praktik og fortæller, hvordan det har forbedret både humør og motivation.

General manager Søren Jakobsen ser en stor gevinst i at inkludere unge i et travlt restaurantkøkken med faste strukturer og klare opgaver.

Gastromé opfordrer nu andre i branchen til at tænke praktikanter ind som en strategisk del af driften for at hjælpe unge videre i livet.

VINGSTED i Vejle får økologisk spisemærke i bronze

VINGSTED hotel & konferencecenter i Vejle har opnået Det Økologiske Spisemærke i bronze med en økologiandel på 30–60 pct. i køkkenet. Mærket er resultatet af flere års fokus på ansvarlige råvarer og gennemtænkte madvalg.

Log ind