Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hotel Juelsminde Strand er blevet Green Key-certificeret, hvilket betyder, at de lever op til en række krav om bæredygtighed. Det skriver Hedensted Avis.
Blandt andet er der installeret sparehaner og sparedyser og så der er kommet fokus på lokale leverandører.
Det betyder, at der er skiftet til en lokal skraldemand, at serranoskinken er byttet ud med skagensskinke, og at kyllinger nu leveres fra Hopballegård.
”Nu lever vi op til nogle bundkrav for certificeringen, og så skal vi sætte nye mål,” siger hotelchef, Mads Juul Thalund, der blandt andet vil kigge yderligere på vandforbruget, som er en stor synder.
Læs hele historien på ugeavisen.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA vil halvere Airbnb-loft: Fra 70 til 35 dages udlejning
28-02-2025
-
Hotel sparer 20 pct. af vandforbruget
28-02-2025
-
Stigning i antallet af flypassagerer fra danske lufthavne
28-02-2025
-
Hotel sat til salg: Nu er jagten sat ind på den rette køber
28-02-2025
-
Udeblivelser koster, men københavnerne gør det igen og igen
28-02-2025
-
Minidestinationer skal sprede turismen i København
28-02-2025
-
Sushikæde får ny ejer: Fem butikker begæres konkurs
28-02-2025