Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

På mandag skal Sebastian Holberg Svendsgaard kæmpe om den prestigefyldte Bocuse d’Or-titel ved kokke-VM på Sirha Lyon-messen i Frankrig.

Efter at have vundet Bocuse d’Or Europe i Trondheim sidste år, er han nu klar til at konkurrere mod verdens bedste kokke.

I Go’ Morgen Danmark på TV 2 fortalte han torsdag morgen om de omfattende forberedelser og det teamwork, der er fundamentet for succesen. Åbenhed og dedikation er nøgleord i arbejdet, og alt er nøje planlagt frem mod finalen.

HORESTA vil være til stede i Lyon for at støtte Sebastian Holberg Svendsgaard og følge konkurrencen, der markerer et vigtigt øjeblik for dansk gastronomi.

Se hele indslaget på TV2 Play

HORESTA kræver strammere regler for Airbnb-udlejning

”Det private udlejningsmarked i Danmark er blevet det vilde vesten, hvor man som udlejer uden nogen form for kontrol kan leje sin bolig ud,” sagde HORESTAs adm. direktør, Jeppe Møller-Herskind, da han blev interviewet af TV2 News.

Topkok overtager driften af tre restauranter

Han har indtil for nyligt været ansigtet på gourmet-succesen Ghrelin, men fremover skal Anders ’Kuk’ Kristensen styre tre spisesteder, hvor skulderne er sænkede og priserne gode.

Log ind