Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Når Madværkstedet København løber af stablen 11.-12. marts 2025, bliver sundhed det centrale tema.
Sundhedsscenen præsenterer eksperter som Emil Thorup, professor Dennis Sandris Nielsen og Umahro Cadogan, mens HORESTA giver 10 konkrete bud på, hvordan trivsel kan forbedres i professionelle køkkener.
Messen åbner med en paneldebat, hvor bl.a. Judith Kyst fra Madkulturen og Claus Hein fra Danpo diskuterer sundheden i fødevarer og den mad, vi spiser.
Temaet om sundhed har fået stor opbakning fra udstillere som Valsemøllen, der fokuserer på ernæring, lokale råvarer og minimal miljøpåvirkning.
Arla fremhæver, hvordan naturlige mejeriprodukter kan understøtte en balanceret og bæredygtig kost. Sundhed er messens røde tråd og favner både fysisk og mental trivsel samt bæredygtighed.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Flammen sætter rekord med millionoverskud og vækstplaner
25-04-2025
-
Stærk vækst i amerikanske turister til Danmark
25-04-2025
-
Mangel på arbejdskraft bremser vækst i turismen
25-04-2025
-
Tysk momsnedsættelse bekymrer dansk turistbranche
25-04-2025
-
København får international bæredygtighedscertificering
25-04-2025
-
Falsled Kro løfter resultatet til millionniveau
25-04-2025
-
Nye ejere skal føre Molskroen videre i samme ånd
25-04-2025
-
Alle museer i Odense har nu Green Attraction-certificering
25-04-2025