Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Bestilling af nytårsmenuer fra cateringfirmaer er i vækst, da mange foretrækker at bruge tiden på værtskabet frem for i køkkenet.

Ifølge Jeppe Møller-Herskind, konstitueret adm. direktør i HORESTA, skyldes udviklingen ændringer i de sociale tendenser.

”Vi kan se, at det er blevet mere socialt legitimt at bruge tid på værtskabet og de sociale relationer i stedet for at stå i køkkenet i lang tid og forberede maden. Det kommer vores branche til gode, som kan se en stigende efterspørgsel på nytårsmenuer,” siger han.

Det skaber øget efterspørgsel for branchen, især omkring højtider som jul og nytår, hvor unikke menuer er i fokus.

Hør hele indslaget på DR P4 Midt & Vest

Meyers udfordret af egne klimamål

Madkoncernen Meyers har opnået væsentlige CO2-reduktioner, men må erkende, at opgaverne er større end forventet, især på deres egne faciliteter.

Byråd tøver omkring omstridt restaurationsplan

Helsingør Byråd skulle mandag vedtage en ny restaurationsplan, men uenighed om unges adgang til barer og diskoteker fik politikerne til at sende planen tilbage til fornyet behandling. Planen indebærer, at unge under 18 år skal forlade nattelivet senest kl. 22, hvilket har mødt modstand.

Log ind