Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den nye restaurant på Vestergårdsvej er indrettet med fokus på nordisk design og bæredygtighed med genbrugssten, solceller og møbler af genanvendte materialer.

Med plads til 96 gæster tilbyder restauranten både hurtige måltider og hyggelige stunder. SunsetToGo-konceptet giver mulighed for afhentning direkte i bilen.

Familien Nielsen har drevet Sunset Boulevard-restauranter i ni år og lægger vægt på nærhed til driften og medarbejderne.

Den daglige ledelse varetages af Sif Molested Olin, mens flere erfarne medarbejdere fra andre lokationer sikrer en stærk opstart. Åbningen fejres med særlige tilbud til de første gæster.

Med åbningen når Sunset Boulevard op på i alt 49 restauranter i Danmark. 

Skærpede brandsikringskrav: Bliv klar til næste brandsyn

HORESTA og Brand- og Sikringsteknisk Institut inviterer til gratis webinar om BR18-reglerne, der dækker kravene til brandsikkerhed i bygninger. Herunder hvordan brandtekniske installationer skal kontrolleres og vedligeholdes, og hvad det betyder for hoteller og restauranter.

Log ind