Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Jeppe Foldager, der vandt sølv ved Bocuse d’Or i 2013, bliver fra 1. september køkkenchef på Hotel Hesselet.
Han kommer fra Dragsholm Slot, som har en Michelin-stjerne. Hotellet ejes af Carama Family Office, der også ejer Restaurant Lieffroy, og ambitionen er at gøre Nyborgs kyst til en gastronomisk destination.
Jeppe Foldager fokuserer på lokale råvarer fra hav og skov, men jagter ikke en Michelin-stjerne. Hotelchef Christina Petersson understreger, at unikke gæsteoplevelser er førsteprioritet.
Med Jeppe Foldager og Lieffroy i porteføljen styrker Nyborg sin position som et gastronomisk kraftcenter.
Læs hele historien på Børsen (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Stjernekok skal løfte fynsk hotel til nye højder
25-02-2025
-
Madklubben udvider med to nye restauranter i Aarhus
25-02-2025
-
Medina åbner café i Hørsholm
25-02-2025
-
Direktør stopper i Destination Nord og Danske Destinationer
25-02-2025
-
Starwood Hotels vender tilbage efter et årti
25-02-2025
-
Stor hotelkoncern opkøber tyske Ruby Hotels
25-02-2025
-
Milliardinvestor klar til stort turismeprojekt på Lolland
25-02-2025
-
Nye kræfter bag Kellers Badehotel på Fanø
25-02-2025