Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hver dag kasseres der 40.000 bananer i Danmark. Scandic vil med det nye samarbejde redde mindst 70.000 bananer årligt ved at servere kager fra Banana CPH, som producerer plantebaserede kager af kasserede bananer. Det skriver Fødevarefokus.

De nye kager tilbydes nu til gæster på Scandics 27 hoteller. F&B-direktør Karsten Felvang Nielsen fremhæver, at samarbejdet ikke blot reducerer madspild på hotellerne, men også i leverandørkæden.

Scandic har et mål om at reducere madspild med 25 % i 2025.

Læs hele historien på fodevarefokus.dk

Kæde finder ny hotelchef i egne rækker

Sidste år annoncerede hotelvirksomheden K/S Atlantic, at man ikke ønskede at forlænge lejekontrakten med Scandic på kædens hotel i Vejle. Nu har man åbnet hotellet under et nyt brand, og chefen har man fundet i egne rækker.

Log ind