Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Joe & The Juices topchef, Thomas Nørøxe, fortæller, at kæden er åben for opkøb af både enkeltstående enheder og hele kæder, afhængigt af lokationernes potentiale.

Efter et succesfuldt 2024, hvor gælden er reduceret, forventes årets regnskab at vise et trecifret millionoverskud – det første siden 2015. En børsnotering er stadig på tegnebrættet, men ikke i 2025.

I Danmark lanceres nye koncepter, herunder en drive thru i Nyborg og et Joe House i København.

Med opbakning fra General Atlantic og milliardær Nassef Sawiris har kæden ikke akut behov for ny kapital, men vil fortsat vurdere investeringsmuligheder.

Læs hele historien på FødevareWatch (kræver login)

Skærpede brandsikringskrav: Bliv klar til næste brandsyn

HORESTA og Brand- og Sikringsteknisk Institut inviterer til gratis webinar om BR18-reglerne, der dækker kravene til brandsikkerhed i bygninger. Herunder hvordan brandtekniske installationer skal kontrolleres og vedligeholdes, og hvad det betyder for hoteller og restauranter.

Log ind