Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Dorte Gleie og Peter Husted Sylvest indtræder i bestyrelsen i Akademiet Bocuse d’Or Danmark.
Begge nye bestyrelsesmedlemmer har mange års erfaring i branchen. Det skriver Fødevarewatch.dk.
Dorte Gleie har mere end 20 års erfaring som adm. direktør og leder i restaurations- og oplevelsesbranchen samt indsigt i strategisk ledelse, forretningsudvikling og drift af spisesteder. Peter Husted Sylvest er partner i Simmering Copenhagen, og har i mere end 25 år arbejdet med at fortælle om dansk samt nordisk design og fødevarer. Han har også arbejdet tæt sammen med flere tidligere kandidater i Bocuse d’Or, lyder det i Linkedin-opslaget.
Akademiet Bocuse d’Or Danmark skal gennem udvælgelse sikre kontinuerlig dansk deltagelse i konkurrencen Bocuse d’Or.
Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Siger farvel til Københavns Rådhus: Her er Wonderful Copenhagens nye direktør
01-10-2024
-
Clara Nørgaard Karlsson vinder Oluf Brønnums Fonds Talentpris 2024
01-10-2024
-
Har taget København med storm - nu åbner populær restaurant i ny bydel: Har fundet det perfekte sted
01-10-2024
-
Kendte håndboldspillere køber lokalt hotel
01-10-2024
-
18 aktører: Regeringen skaber igen usikkerhed om fremtiden for Det Økologiske Spisemærke
01-10-2024
-
Boom i Billund Lufthavn: Forbedret rutenetværk øger antallet af britiske turister i Vestdanmark
01-10-2024
-
Royal Arena i København sættes til salg
01-10-2024