Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Yves Le Lay har med erfaring fra toprestauranter i ind- og udland, og senest med hans anmelderroste restaurant à terre, cementeret sin placering i toppen af det danske gastronomiske landskab. Nu udvider han porteføljen med sine to partnere Charles-René Madsen og Michael Hänschell og skaber restauranten Yves at Park Lane. Det skriver Fødevarefokus.
Yves Le Lay vil på Yves at Park Lane fungere i en rolle som kulinarisk frontmand over køkkenchefen, som også kommer med solid erfaring fra michelin- og gourmetkøkkener. Det bliver nemlig den 30-årige Nikolaj Vejlemand, som er udlært fra Søllerød Kro. Som restaurantchef er valget faldet på den 45-årige Maurice Duarte Bordachar.
Læs hele historien på fodevarefokus.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Flertal af danskerne ser positivt på turismen
19-12-2024
-
Danmark fører an med flest nye hotelværelser i Norden
19-12-2024
-
Wolt vil tilbyde lån til restauranter
19-12-2024
-
Ny liste skal skabe klarhed om certificeringer
19-12-2024
-
Vesterhavet slår rekord i udenlandske overnatninger
19-12-2024
-
Novo Nordisk overtager Strandhotel Røsnæs
19-12-2024
-
Sønderjysk hotel får nye ejere – genåbner i 2025
19-12-2024