Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Food Organisation of Denmark (FOOD) lancerer i samarbejde med Tuborgfondet det treårige projekt Morgendagens Madtalenter, der med en støtte på 3,8 mio. kr. skal styrke unge madentreprenører i Danmark.
Programmet henvender sig til unge mellem 20-30 år, der drømmer om at starte egne madkoncepter og tilbyder blandt andet workshops, netværksarrangementer og mentorordninger.
Et centralt element er innovationshubs, hvor deltagerne får mulighed for at teste deres idéer med støtte fra erfarne branchefolk. Programmet forventes at nå 300 unge og præsentere 30 nye restaurantkoncepter over de næste tre år.
Morgendagens Madtalenter skal sikre, at flere unge madentreprenører bliver i branchen og udvikler sig til fremtidens kulinariske skabere.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Ny kampagne skal sikre bedre arbejdsmiljø i restaurationsbranchen
28-11-2024
-
Lokalkendt kok skal løfte Schackenborgs gastronomi
28-11-2024
-
Hotel Nyborg Strand vinder principiel sag om afbestillingsgebyr
28-11-2024
-
Ægtepar vil udvide deres hotelportefølje med to nye hoteller om året
28-11-2024
-
Restaurant Flammen markerer jubilæum med nyåbning i Kolding
28-11-2024
-
PostNord Danmark Rundt starter på Bornholm i 2025
28-11-2024
-
Tømrermester køber 200 år gammelt hotel i Bogense
28-11-2024