Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurantkæder i København, herunder Norrlyst og Madklubben, oplever markant vækst, selvom gæsterne er blevet mere prisbevidste.
Norrlyst har åbnet fem nye restauranter i 2024, drevet af en efterspørgsel på sociale oplevelser frem for blot måltider, ifølge adm. direktør Bjarke Just Nielsen.
Madklubben, som drives af Anders Aagaard, udvidede med fem nye restauranter i 2023 og forventer at åbne sin 47. restaurant senere i år.
Koncernen havde et overskud på 35 mio. kr. i 2023 og ser fortsat positiv vækst. Samtidig har Cofoco stifter Torben Klitbo lanceret det budgetvenlige Bouillon-koncept, som appellerer til en ny form for restaurantbesøg hele dagen.
Claus Juel-Jensen, adm. direktør for barkoncernen Rekom, bemærker dog, at forbrugerne er blevet mere forsigtige på natklubber og barer.
Læs hele historien på FødevareWatch
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
McDonald's Danmark ser stort potentiale i leveringstjenester
01-11-2024
-
Skagen takker nej til Unesco-status på grund af udviklingshensyn
01-11-2024
-
Uhyggelig efterårssucces: Forlystelsesparker gør Halloween-tema til publikumssucces
01-11-2024
-
I København har de råd til at gå på restauration: Spis lige brød til, siger de i provinsen
01-11-2024
-
Femern-tunnel kan skabe 500.000 flere overnatninger årligt
01-11-2024
-
Stor renovering løfter Quality Hotel The Reef i Frederikshavn
01-11-2024
-
Vi går markant mere ud og spiser end for fem år siden
01-11-2024