Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den danske hotelkæde Danske Hoteller, der ejer og driver 26 hoteller i danske provinsbyer, er i gang med at finde en ny direktør.

Kædens stifter, Erik Sophus Falck, ønsker at trappe ned efter mange år som arbejdende bestyrelsesformand.

“Der ligger det bag, at jeg som arbejdende bestyrelsesformand i realiteten driver virksomheden. Jeg er 75 år gammel, og selvom jeg er frisk og frejdig, er det stadig vigtigt for virksomheden, at jeg udviser rettidig omhu gennem et blødt generationsskifte, hvor vi ansætter en administrerende direktør, som refererer til mig,” fortæller Erik Sophus Falck til Turisme24.dk.

Hotelkæden har for nylig overtaget Hotel Pejsegården og har en langsigtet plan, kaldet Plan 27, der fokuserer på konsolidering og vækst, som den nye direktør skal videreføre.

Direktøren skal have erfaring på øverste ledelsesniveau og forståelse for økonomi og hotelbranchen. Erik Sophus Falck vil fortsat være aktiv, men ønsker mere tid til familien og fritidsinteresser som golf.

Læs hele historien på Turisme24.dk (kræver login)

Aalborg-hotel skifter ejer efter millionhandel

Erhvervsmanden Christian Lindberg Olsen fra Skive har købt hotellet af de tre investorer Christian Abildgaard, René Sørensen og Jan Kjær gennem deres fælles investeringsselskab Blokhusdk ApS

Log ind