Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurant Flammen fejrer 15 års jubilæum ved at flytte og relancere sin første restaurant i Kolding med et opdateret indretningskoncept.
Kæden, stiftet af familien Rosenfeldt Sunddal, er vokset fra en sønderjysk kro til 17 restauranter, med fire nye planlagt i Danmark i 2025.
Adm. direktør Piet Klein fremhæver et rekordår i 2023 med næsten tredoblet resultat før skat til 14 mio. kr. og ambitioner om ekspansion, herunder indtog på det svenske marked.
Flammen ser muligheder i Sverige, hvor markedet mangler lignende koncepter.
Læs hele historien på Fødevarewatch.dk (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Ny kampagne skal sikre bedre arbejdsmiljø i restaurationsbranchen
28-11-2024
-
Lokalkendt kok skal løfte Schackenborgs gastronomi
28-11-2024
-
Hotel Nyborg Strand vinder principiel sag om afbestillingsgebyr
28-11-2024
-
Ægtepar vil udvide deres hotelportefølje med to nye hoteller om året
28-11-2024
-
Restaurant Flammen markerer jubilæum med nyåbning i Kolding
28-11-2024
-
PostNord Danmark Rundt starter på Bornholm i 2025
28-11-2024
-
Tømrermester køber 200 år gammelt hotel i Bogense
28-11-2024