Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Schackenborg Slot og Slotskro har ansat Lasse Stork Monska som ny F&B-chef (food and beverage, red.) pr. 1. februar 2025.

Den lokalfødte kok, senest assisterende køkkenchef på Fakkelgården, skal lede Slotskroens prisvenlige køkken og Herskabsstaldens fine dining.

Adm. direktør Allan Nielsen fremhæver Lasse Stork Monskas erfaring med både klassisk og eksklusiv gastronomi som afgørende for valget. Monska, der er udlært fra Rudbøl Grænsekro og har arbejdet på bl.a. Dragsholm Slot og Brdr. Price, ønsker at fremhæve lokale råvarer som fisk fra Vadehavet og Sønderjysk vildt.

Selv glæder Lasse Stork Monska sig til at skabe retter, der forener områdets natur med smagen af hjemstavn.

Lasse Stork Monska, ny F&B-chef ved Schackenborg Slot og Slotskro: Foto: Schackenborg Slot og Slotskro.

Lasse Stork Monska, ny F&B-chef ved Schackenborg Slot og Slotskro: Foto: Schackenborg Slot og Slotskro.

Log ind