Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Tirsdag den 19. november blev KOLD College Odense kåret som vinder af Young Chef 2024. Vinderholdet bestod af kokkeeleverne Magnus Kokkendorff Ravnbo og Cecilie Gade samt tjenerelev Aisling Fidelma O’Connor.
Konkurrencen blev afholdt på TECH College i Aalborg, hvor fem hold fra landets førende gastronomiuddannelser dystede om at sammensætte velsmagende, bæredygtige menuer og levere en skarp præsentation i samarbejde.
Vinderholdet modtog en præmie på 30.000 kroner til en faglig rejse og et besøg på en overenskomstdækket gourmetrestaurant.
Young Chef arrangeres af Team Gastronomi Danmark med støtte fra HORESTA, 3F Privat Service og Restauration samt Food Organisation of Denmark.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Flertal af danskerne ser positivt på turismen
19-12-2024
-
Danmark fører an med flest nye hotelværelser i Norden
19-12-2024
-
Wolt vil tilbyde lån til restauranter
19-12-2024
-
Ny liste skal skabe klarhed om certificeringer
19-12-2024
-
Vesterhavet slår rekord i udenlandske overnatninger
19-12-2024
-
Novo Nordisk overtager Strandhotel Røsnæs
19-12-2024
-
Sønderjysk hotel får nye ejere – genåbner i 2025
19-12-2024