Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Tirsdag den 19. november blev KOLD College Odense kåret som vinder af Young Chef 2024. Vinderholdet bestod af kokkeeleverne Magnus Kokkendorff Ravnbo og Cecilie Gade samt tjenerelev Aisling Fidelma O’Connor.
Konkurrencen blev afholdt på TECH College i Aalborg, hvor fem hold fra landets førende gastronomiuddannelser dystede om at sammensætte velsmagende, bæredygtige menuer og levere en skarp præsentation i samarbejde.
Vinderholdet modtog en præmie på 30.000 kroner til en faglig rejse og et besøg på en overenskomstdækket gourmetrestaurant.
Young Chef arrangeres af Team Gastronomi Danmark med støtte fra HORESTA, 3F Privat Service og Restauration samt Food Organisation of Denmark.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Marriott runder 9.300 hoteller globalt
04-02-2025
-
Helsingør ændrer nattelivsregler for unge
04-02-2025
-
Norske Strawberry investerer stort: Kurs mod 250 hoteller
04-02-2025
-
Pizza Hut gør comeback med 15 nye restauranter
04-02-2025
-
Turismens CO2-aftryk falder trods vækst
04-02-2025
-
6 af 10 danskere vil bruge flere penge på rejser fremover
04-02-2025
-
Sunset Boulevard åbner ny restaurant i Næstved
04-02-2025
-
Nye ejere overtager kendt hotel i Ærøskøbing
04-02-2025