Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Danskernes restaurantvaner varierer markant geografisk, viser en ny rapport fra HORESTA, som er foretaget i samarbejde med Kantar Gallup. Københavnerne går mest ud med 126 årlige restaurantbesøg, mens Bornholm ligger i bund med 40 besøg om året.
Gennemsnitsdanskeren går ud 88 gange årligt, men forskelle i indkomst og udbud skaber store variationer på tværs af landet.
Ifølge Jeppe Møller-Herskind, viceadm. direktør i HORESTA, kan særligt lokale koncepter som 'fra jord til bord' åbne muligheder for vækst i provinsen. Rapporten skal hjælpe branchen til at forstå kundernes vaner.
Læs hele historien på Avisen Danmark
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
McDonald's Danmark ser stort potentiale i leveringstjenester
01-11-2024
-
Skagen takker nej til Unesco-status på grund af udviklingshensyn
01-11-2024
-
Uhyggelig efterårssucces: Forlystelsesparker gør Halloween-tema til publikumssucces
01-11-2024
-
I København har de råd til at gå på restauration: Spis lige brød til, siger de i provinsen
01-11-2024
-
Femern-tunnel kan skabe 500.000 flere overnatninger årligt
01-11-2024
-
Stor renovering løfter Quality Hotel The Reef i Frederikshavn
01-11-2024
-
Vi går markant mere ud og spiser end for fem år siden
01-11-2024