Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Når Madværkstedet København åbner dørene i marts 2025, danner det rammen om konkurrencerne Årets Kok og Årets Tjener.
HORESTAs uddannelses- og projektchef Pia Svane fremhæver eventens betydning for branchen og peger på det unikke miljø, hvor leverandører, kokke og tjenere mødes.
Blandt finalisterne er Magnus Brandenburg Carlsen fra Alchemist, der træner intensivt for at opnå en sejr, som han beskriver som det største i Danmark.
Konkurrencerne skal både fejre talenter og inspirere til innovation og kvalitet, understreger HORESTA.
Læs hele historien på MCH
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Høje omkostninger og mangel på arbejdskraft vil præge 2025
02-01-2025
-
Turistbranchen i rundbordssamtale med regeringen
02-01-2025
-
Nye flagregler er trådt i kraft
02-01-2025
-
Catering hitter: Nytårsmaden kommer i stigende grad udefra
02-01-2025
-
Minister i nytårsartikel: Turismen skal udvikles og udvides
02-01-2025
-
Hilton planlægger 500 nye luksushoteller globalt
02-01-2025
-
Vesterhavet tiltrækker rekordmange internationale turister
02-01-2025
-
Scandic lukker landechef-stilling i Danmark
02-01-2025