Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
25-årige Sebastian Holberg Svendsgaard fra Ringsted vandt onsdag som den yngste kok nogensinde, og sammen med sin commis Phillip Nilsen og resten af det danske hold, EM for kokke, Bocuse d'Or Europe i Trondhjem i Norge. Det skriver Sjællandske Medier.
En bedrift, der endnu engang lod Danmark indtage en førende position inden for verdensgastronomien, og en hæsblæsende foreløbig kulmination på et helt liv i madens tegn og syv måneders intens træning.
Læs hele historien på www.sn.dk – kræver abonnement
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Der skal flere el-ladestandere ud i landdistrikterne
05-05-2024
-
Lær at forbedre din virksomheds indtægter
05-05-2024
-
Har medarbejderne ret til fri på Grundlovsdag?
05-05-2024
PRESSEKLIP
-
HORESTA styrker den grønne profil: Ansætter ny chef for bæredygtighed og certificering
05-05-2024
-
Brøchner Hotels leverer tilfredsstillende årsregnskab
05-05-2024
-
En ting afholder dansk økonomi fra at klare sig endnu bedre
05-05-2024
-
Endnu et grønt stempel af hotel i København
05-05-2024
-
”Endnu en god sparringspartner”: Hoteldirektør indtræder i nordjysk turistbestyrelse
05-05-2024
-
På hans restaurant afhænger menuen af kokkens humør - men én ting, går han aldrig på kompromis med
05-05-2024
-
Risskov Rejser har ny direktør på plads
05-05-2024