Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Andreas Kobs Laursen vandt forleden konkurrencen om at blive Årets Tjener i Danmark 2024 ved Foodexpo 2024 i Messecenter Herning. Og tirsdag satte han trumf på, da han samme sted blev kåret til Nordens bedste tjener. Det skriver Berlingske.
Ifølge Andreas Kobs Laursen handler det at være en god tjener mest om nogle menneskelige egenskaber: »Jeg synes, man skal være ydmyg, nærværende og i øjenhøjde - men med en høj grad af professionalisme,« siger han.
”Man skal læse sine gæster og regne ud, hvilken aften de gerne vil have. Vil de være i fred, lader man dem være i fred, og er de typerne, der vil have al den information og viden om maden og vinen, jeg har, så får de det, uddyber han
Læs hele historien på Berlingske.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Der skal flere el-ladestandere ud i landdistrikterne
03-05-2024
-
Lær at forbedre din virksomheds indtægter
03-05-2024
-
Har medarbejderne ret til fri på Grundlovsdag?
03-05-2024
PRESSEKLIP
-
HORESTA styrker den grønne profil: Ansætter ny chef for bæredygtighed og certificering
03-05-2024
-
”Endnu en god sparringspartner”: Hoteldirektør indtræder i nordjysk turistbestyrelse
03-05-2024
-
Endnu et grønt stempel af hotel i København
03-05-2024
-
En ting afholder dansk økonomi fra at klare sig endnu bedre
03-05-2024
-
På hans restaurant afhænger menuen af kokkens humør - men én ting, går han aldrig på kompromis med
03-05-2024
-
Risskov Rejser har ny direktør på plads
03-05-2024