Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurant Treetop i Vejle løb med begge titler, da der søndag var finale i årets kok og årets tjener 2024 under messen Foodexpo i Herning. Det er første gang nogensinde, at det er sket. Det skriver Turistmonitor.
Bjarke Jeppesen vandt årets kok og Andreas Kobs Laursen årets tjener efter konkurrencer, der blev afviklet simultant over 6,5 time. De kan nu rejse hjem med både titel og 40.000 kroner.
Pia E. Voss, adm. direktør i Horesta, er imponeret over kokkenes og tjenernes præstationer. »Det er altid fantastisk at opleve nogle af landets bedste kokke og tjenere i aktion, og i år var ingen undtagelse. Årets Kok og Årets Tjener blev skabt for at bidrage til at løfte og synliggøre det høje, faglige niveau. Konkurrencerne er med til at vise, hvor langt man via vores erhvervsfaglige uddannelser kan komme med faglig dedikation og engagement,« siger Pia E. Voss.
Læs hele historien på Turistmonitor.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Nej til alle 4 modeller for turistskat
12-07-2024
-
Mød fagatleterne fra skillslandsholdet
12-07-2024
PRESSEKLIP
-
Barcelona gør det. Paris gør det. Nu vil Københavns politikere også tage nyt skridt for at styre turismen
12-07-2024
-
Vicedirektør forlader Hotel- og Restaurantskolen
12-07-2024
-
Stjernekok køber rigmand ud af dansk Michelin-restaurant
12-07-2024
-
En vigtig indtægtskilde: Så mange penge bruger udenlandske turister i danske dagligvarebutikker
12-07-2024
-
Forklaringen findes i luften: Amerikanske turister strømmer til Danmark
12-07-2024
-
Stor vækst i turister fra to vigtige markeder: Lysten til at rejse til Danmark er steget syd for grænsen
12-07-2024
-
Turistbranchen lægger sig i selen for at invitere hunde indenfor
12-07-2024