Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Fra mandag den 13. maj og en lille måneds tid frem vil de spisende gæster i Sunset Boulevards restaurant på Vejlevej i Kolding få udleveret Hereford-burgeren, de krydrede pommes frites og endda dippen uden anden engangsemballage end en enkelt papirlomme til at holde burgeren med og en almindelig serviet til munden.

Maden bliver i stedet serveret direkte på en ny fødevaregodkendt og vaskbar bakke, der fungerer som en tallerken, mens dips serveres i vaskbare bægre. Tiltaget sker som led i en ambition om at fjerne så meget engangsemballage som muligt i restauranterne.  

Med testen skal kæden gøre sig erfaringer med gæsternes reaktioner og brug af bakkerne og bægrene i praksis. Bliver testen en succes tøver kæden ikke med en fuld implementering i samtlige kædens 48 restauranter landet over.

Sunset Boulevard klar til tysk ekspansion efter stærkt år

Sunset Boulevard har øget omsætningen med 13 pct. i 2024 og forbedret resultatet før skat med 12 mio. kr. til 41,8 mio. kr. Kæden planlægger nu sin første restaurant i Tyskland i 2025 og en markant ekspansion i Danmark frem mod 2029.

Sunset Boulevard åbner ny restaurant i Næstved

En ny Sunset Boulevard-restaurant slår dørene op i Næstved den 6. februar. Bag åbningen står den lokale franchisetager Jesper Nielsen og hans familie, som i forvejen driver fire restauranter i området.

Log ind