Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Fra mandag den 13. maj og en lille måneds tid frem vil de spisende gæster i Sunset Boulevards restaurant på Vejlevej i Kolding få udleveret Hereford-burgeren, de krydrede pommes frites og endda dippen uden anden engangsemballage end en enkelt papirlomme til at holde burgeren med og en almindelig serviet til munden.
Maden bliver i stedet serveret direkte på en ny fødevaregodkendt og vaskbar bakke, der fungerer som en tallerken, mens dips serveres i vaskbare bægre. Tiltaget sker som led i en ambition om at fjerne så meget engangsemballage som muligt i restauranterne.
Med testen skal kæden gøre sig erfaringer med gæsternes reaktioner og brug af bakkerne og bægrene i praksis. Bliver testen en succes tøver kæden ikke med en fuld implementering i samtlige kædens 48 restauranter landet over.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Danske turismetalenter med på prestigefyldt Forbes-liste
26-04-2025
-
HORESTA kritiserer Arena Næstved for unfair konkurrence
26-04-2025
-
Ny hotelchef udnævnt på ProfilHotels Mercur
26-04-2025
-
Pakhus Bryggen opnår Green Key-certificering
26-04-2025
-
Amerikanske turister søger kvalitet og autenticitet i Danmark
26-04-2025
-
Danmarks ældste hotel kæmper med underskud efter udfordrende sæson
26-04-2025
-
Kolding Hotel Apartments investerer rekordoverskud i opgradering
26-04-2025
-
Fjordgaarden leverer flot vækst i 2024
26-04-2025