Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Artiklen i New York Times, som blev udgivet i april, roser Rødvig Kro og Badehotel og køkkenchef Morten Vennikes kulinariske kreationer. Det skriver TV2.

Skribenten fra det amerikanske medie husker tilbage på sin tid som barn, hvor han besøgte sine bedsteforældre, der ejede Gjorslev Slot på Stevns. Nu er han tilbage – over 50 år efter sit første besøg.

Omtalen i The New York Times, som nyder følgeskab af ti millioner abonnenter, anses for at være en gylden mulighed for at tiltrække international opmærksomhed.

Rødvig Kro og Badehotel har allerede bemærket en stigning i interessen fra amerikanske besøgende på sin hjemmeside.

Læs hele historien på tv2.dk

Marriott runder 9.300 hoteller globalt

Marriott International udvider fortsat massivt og havde ved udgangen af 2023 over 9.300 hoteller på verdensplan. Pipeline omfatter yderligere 3.700 hoteller med samlet over 570.000 værelser.

Log ind