Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Kasper Heine har skiftet gourmetmaden ud med mad til Ikeas kunder.
Han har tidligere arbejdet på Noma, der flere gange er kåret til verdens bedste restaurant, og så har han været kok på gourmetrestauranten Støvlet Katrine i Sorø og drevet Lyngkroen i Rørvig.
Nu er gourmetmaden skiftet ud med mad i Ikea i Taastrup.
”Det har været min opgave at bruge min kreativitet og åbne menuen op. Jeg er måske kommet med noget, som var lidt for ambitiøst, men hellere drømme stort og så finde ud, af at det ikke er muligt at lave det, så man kan servere 2500 portioner om dagen”, siger Kasper Heine til Nordvestnyt.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Kæder afviser øget konkurrence på nem mad: "Efterspørgslen stiger"
15-11-2024
-
Københavnere fører i restaurantbesøg – Bornholm halter efter
15-11-2024
-
Hvorfor låner Noma sit superbrand til musikfestivalen Heartland?
15-11-2024
-
Stor glæde hos MESSE C - ny 10-årig lejeaftale er på plads
15-11-2024
-
Har den byens bedste udsigt? Barkonger åbner unikt sted midt i Københavns nye bykvarter
15-11-2024
-
Opkøb af Pejsegården dræner: Danske Hoteller sænker forventningerne til årets regnskab
15-11-2024
-
Sådan har du aldrig fået smørrebrød før: Ny restaurant åbner i tårnet med udsigt over hele København
15-11-2024