Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Kasper Heine har skiftet gourmetmaden ud med mad til Ikeas kunder.
Han har tidligere arbejdet på Noma, der flere gange er kåret til verdens bedste restaurant, og så har han været kok på gourmetrestauranten Støvlet Katrine i Sorø og drevet Lyngkroen i Rørvig.
Nu er gourmetmaden skiftet ud med mad i Ikea i Taastrup.
”Det har været min opgave at bruge min kreativitet og åbne menuen op. Jeg er måske kommet med noget, som var lidt for ambitiøst, men hellere drømme stort og så finde ud, af at det ikke er muligt at lave det, så man kan servere 2500 portioner om dagen”, siger Kasper Heine til Nordvestnyt.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Flammen sætter rekord med millionoverskud og vækstplaner
25-04-2025
-
Stærk vækst i amerikanske turister til Danmark
25-04-2025
-
Mangel på arbejdskraft bremser vækst i turismen
25-04-2025
-
Tysk momsnedsættelse bekymrer dansk turistbranche
25-04-2025
-
København får international bæredygtighedscertificering
25-04-2025
-
Falsled Kro løfter resultatet til millionniveau
25-04-2025
-
Nye ejere skal føre Molskroen videre i samme ånd
25-04-2025
-
Alle museer i Odense har nu Green Attraction-certificering
25-04-2025