Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Afdelingsleder i den fynske bagerkæde Brød, Sarah Hermansen, synes det giver god mening, at storby-borgmestre nu foreslår et pantsystem på take-away-emballage.
Hos brancheorganisationen for hoteller og restauranter, HORESTA, bakker de op om ideen, men de er bekymret for prisen.
For et pantsystem må ikke betyde, at en kop kaffe eller en pizza bliver voldsomt dyrere, end den er i dag.
- Overordnet er vi ikke interesserede i at vores emballage ligger og flyder, så vi bakker op om et nationalt system, men der skal følge penge med, og alle skal spille sammen, siger viceadministrende direktør i HORESTA, Jeppe Møller-Herskind.
Læs hele historien på dr.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Marriott runder 9.300 hoteller globalt
04-02-2025
-
Helsingør ændrer nattelivsregler for unge
04-02-2025
-
Norske Strawberry investerer stort: Kurs mod 250 hoteller
04-02-2025
-
Pizza Hut gør comeback med 15 nye restauranter
04-02-2025
-
Turismens CO2-aftryk falder trods vækst
04-02-2025
-
6 af 10 danskere vil bruge flere penge på rejser fremover
04-02-2025
-
Sunset Boulevard åbner ny restaurant i Næstved
04-02-2025
-
Nye ejere overtager kendt hotel i Ærøskøbing
04-02-2025