Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Foreningen Svendborg Event har præsenteret en ny strategi, der skal styrke turismen og erhvervslivet i byen. Her vil man udnytte Svendborgs potentiale gennem en prioritering af turismen som et vigtigt indsatsområde, som skal styrke den lokale økonomi gennem handel og overnatninger. Det skriver Turisme24.

Strategien fokuserer både på erhvervs- og leisure turismen, og visionen er kort sagt, at Svendborg i fremtiden skal være det ultimative rejsemål for begge grupper, der søger en oplevelse, hvor det gode liv står i centrum.

Svendborg Event ser blandt andet værdi i naturen omkring byen, byens gamle kerne, den gastronomiske scene i byen og den kulturelle mangfoldighed, foreningen mener, at der er i byen. Styrkepositioner, som blandt andet styrkes af byens beliggenhed i den UNESCO-certificerede Geopark Det Sydfynske Øhav.

Læs hele historien på turisme24.dk

Nyborg Strand giver kaffen på de fynske varmestuer

Kirkens Korshærs fire varmestuer på Fyn er blevet udstyret med automatiske kaffemaskiner og gratis kaffe til alle varmestuernes brugere. Tiltaget er en del af et stærkt samarbejde mellem Nyborg Strand og Kirkens Korshær.

Log ind