Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Uddelingen af Michelin-stjerner fandt sted mandag aften i Helsinki, hvor Nicky Arentsen modtog den eftertragtede anerkendelse. Det skriver turisme.nu

“Vi er enormt stolte, for det er en vigtig blåstempling af Aure, og jeg bliver helt forpustet af at tænke på, at det er sket så hurtigt. Det overgår simpelthen min vildeste fantasi og jeg kunne ikke have gjort det uden hele holdet bag,” siger Nicky Arentsen, køkkenchef og medejer.

HORESTAs administrerende direktør, Pia E. Voss, mener at Michelin-succesen er afgørende for branding af Danmark i udlandet.

Vores Michelin-succes bidrager i allerhøjeste grad til at brande Danmark i udlandet. Den tiltrækker turister, som søger unikke smagsoplevelser i verdensklasse, og dermed er Michelin-uddelingen ikke bare god for restauranterne men for oplevelseserhvervet generelt.”

Læs hele historien på turisme.nu

Mangel på arbejdskraft bremser vækst i turismen

Rekrutteringsproblemer for kokke og tjenere skaber store udfordringer for branchens drift og udvikling. HORESTA efterlyser politisk handling for at sikre adgang til kvalificeret arbejdskraft.

Farvel til 1000-kronesedlen: Sidste chance nærmer sig

Nationalbanken har sat dato på farvel til landets største pengeseddel. Fra 31. maj mister 1000-kronesedlen sin gyldighed. Hoteller, restauranter og andre aktører i turismeerhvervet bør nu tage deres forholdsregler.

Log ind