Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Titlen som Kongelig Hofleverandør var en milepæl for københavnske Kalu - og mandag i næste uge kommer til at stå som endnu en.
Det sker med åbningen af gourmetimportørens første butik nogensinde - en butik, der får hjemme i Torvehallerne centralt i København. Det skriver FødevareWatch.
Mandag skal kølemontre fyldt med fransk fjerkræ og dansk vildt stå klar til første åbningsdag.
”Konceptet bliver fjerkræ, hovedsageligt fransk fjerkræ, men også noget dansk. Og så bliver det vildt - noget vi burde spise meget mere af i Danmark, når man tænker på, hvor meget vildt der bliver skudt,” siger adm. direktør Thomay Høy.
Læs hele historien på fodevarewatch.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Manglende Airbnb-evaluering skaber frustration i branchen
22-12-2024
-
Dagrofa overtager Den Danske Spiseguide
22-12-2024
-
Nyt luksushotel på vej i Næstved skaber debat
22-12-2024
-
Unge ejere genopliver historisk badehotel på Langeland
22-12-2024
-
Historisk vandrehjem moderniseres med stor donation
22-12-2024
-
Forbrugertillid når årets bund
22-12-2024
-
Lindner Hotels søger løsning efter konkursbegæring
22-12-2024