Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det svendborgensiske hotel Stella Maris flytter nemlig hele sit køkken, sin restaurant og alle sine medarbejdere ind på festvalpladsen den 13.-15. juni for at servere frokost og middag fra Brasserie Rigborgs lokaler i slotshaven. Det skriver Turisme.nu.

At Stella Maris nu for en kort stund rykker deres gastronomi ud i uvante rammer er blot det seneste eksempel på, at højtprofilerede restauranter sprænger deres vante rammer for at lave pop-up oplevelser.

Fx har Kadeau Bornholm denne sommer rykket ind på glampingpladsen Eco Beach Camp ved Balka Strand. Det gør man for at høste synergier, fortalte Magnus Klein Kofoed, CEO i Kadeau, til Turisme.nu i april.

Læs hele historien på turisme.nu

Fødevarestyrelsen har fokus på madboder og madvogne

Festivalsæsonen er skudt i gang og Fødevarestyrelsen har indledt en række stikprøvekontroller forud for sommerens festivaler og markeder, hvor fokusset særligt er på madboder, food trucks og gadekøkkener.

Log ind