Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Michael Ottesen, der indtil nu har haft rollen som regionsdirektør i Lidl Danmark, er udpeget til at være den nye direktør for Legoland Billund fra 1. september.

Den afgående direktør, Christian Woller, som har fået en ny stilling i Merlin Entertainments, er overbevist om, at Ottesens baggrund er ideel for jobbet.

”Michaels lange erfaring med både drift, forretningsudvikling og ledelse af store teams er et perfekt match til rollen som direktør for Legoland Billund,” siger Christian Woller.

Legoland Billund, der har 250 faste medarbejdere og cirka 1.600 sæsonansatte, har vist stærke økonomiske resultater med en omsætning på 871 millioner kroner og et resultat efter skat på 193 millioner kroner i det senest offentliggjorte regnskab for 2022.

Du kan læse hele historien på turistmonitor.dk

Overskud hos Billund Lufthavnshotel

Billund Lufthavnshotel ApS har igen overskud. Det fremgår af det seneste regnskab for 2023, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen

Overskud hos Billund Lufthavnshotel

Billund Lufthavnshotel ApS har igen overskud. Det fremgår af det seneste regnskab for 2023, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Log ind