Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Langs de danske kyster kan man opleve at det skvulper rundt med kakaofarvet vand og klumper af smattede alger. Det fænomen hedder fedtemøg og i år er det dukket op tidligere end normalt, samtidig med at der er mere af det.
Og det vækker bekymring hos HORESTA, da rigtig meget turisme foregår langs Danmarks kyster.
”Nogle områder er mere ramt end andre og det betyder jo, at flere gæster vil samle sig på et mindre område, fordi der simpelthen er nogle steder, man vil søge væk fra. På den måde bliver kysterne mindre attraktive, fordi oplevelsen for en mængde gæster vil blive forringet - både fordi vandet er ulækkert, men også fordi der vil være flere mennesker på mindre plads,” sagde vice adm. direktør i HORESTA, Jeppe Møller-Herskind, til P1 Orientering.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Marriott runder 9.300 hoteller globalt
04-02-2025
-
Helsingør ændrer nattelivsregler for unge
04-02-2025
-
Norske Strawberry investerer stort: Kurs mod 250 hoteller
04-02-2025
-
Pizza Hut gør comeback med 15 nye restauranter
04-02-2025
-
Turismens CO2-aftryk falder trods vækst
04-02-2025
-
6 af 10 danskere vil bruge flere penge på rejser fremover
04-02-2025
-
Sunset Boulevard åbner ny restaurant i Næstved
04-02-2025
-
Nye ejere overtager kendt hotel i Ærøskøbing
04-02-2025