Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Siden den 6. juli har The Reef Quality Hotel måttet holde lukket for sit 1.500 kvadratmeter store, kendte badeland af samme navn, da en uvelkommen gæst i form af en rotte var flyttet in i badelandet.

Nu kan hotellet dog meddele, at badelandet atter er frit for rotter, og at gæster atter kan indtage badelandet. Det skriver Turisme24.dk.

”Vi glæder os helt vildt. Det bliver dejligt. Det har været frustrerende, fordi det er sket lige midt i vores højsæson og samtidig i en periode, hvor vejret ikke har været så godt, at folk hellere vil på stranden. Det er en periode, hvor der ville have været rigtigt mange gæster,” fortæller Marianne Bredevang, der er direktør på hotellet.

Under Strawberrys drift er hotellet blev en del af koncernens varemærke Quality. Det kommende år vil man foretage en omfattende renovering frem mod sommeren 2025.

Læs hele historien på turisme24.dk – kræver login

Stort hotel gør klar til at slå dørene op

Norske CIC Hospitality og Best Western åbner snart det andet Aiden-hotel i Danmark. Håbet er, at Danmarks største infrastrukturprojekt til dato vil skabe overnatninger på hotellet.

HORESTA: Hotellerne ser optimistisk på fremtiden

En ny medlemsundersøgelse blandt HORESTAs hotelmedlemmer viser, at branchen generelt forventer et positivt 2024 og betragter deres økonomiske situation som god. Særligt større hoteller forventer en omsætningsvækst i år.

Log ind