Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

SkiGroup-koncernen, der forleden ændrede i ejerkredsen og snart får ny administrerende direktør, har årligt omkring 50.000 gæster. De skal navnlig til Østrig med kør-selv, bus samt fly fra København, Aalborg, Billund, Gøteborg og Stockholm. Det skriver Standby.dk

Og SkiGroup, der tæller rejsebureauerne Højmark Rejser, Lion Alpin og OnlineSki, har netop overtaget driften af endnu et østrigsk hotel, denne gang firestjernede Hotel The Moss med 37 værelser og suiter i Obergurgl i den østrigske del af Tyrol. Obergurgl ligger ifølge Højmark Rejser i en højde på næsten 1.800 meter over havet og liftkortet til Obergurgl giver også adgang til nærliggende Sölden.

Læs hele historien på standby.dk

Forskellige udfordringer for hovedstads- og provinshoteller

Mens landets hoteller ser omkostninger som deres største udfordring i øjeblikket, er oplevelsen af andre udfordringer ikke den samme. Konkurrencen er øget mellem hovedstadshoteller, mens provinshoteller oplever andre udfordringer.

Hotelgigant udfordrer erhvervsrejsebureauer

Marriott-koncernen lancerer nyt bookingsystem til små og mellemstore virksomheder, også til booking af fly og biler. For at være med kræves dog medlemskab af kædens bonusprogram.

Log ind