Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Når året er omme, forventer Michael Lauritsen, administrerende direktør for Marienlyst Strandhotel ved Helsingør, at det kendte luksushotel siger farvel til 2024 med en samlet belægning på over 90 procent. Det skriver Turisme24.dk.

Ifølge Michael Lauritsen sælger hotellet i snit over 300 værelser hver dag. Altså en belægning på over 90 procent. Hotellet har i alt 323 værelser og suiter; 18 værelser er enkeltværelser som der ikke er stor efterspørgsel på i sommertiden.

Marienlyst Strandhotel udskriver hver måned 550 lønsedler, fordelt mellem fastansatte, afløsere og reserver. Mens der er 550 på lønningslisten hos Marienlyst Strandhotel, bliver der ikke brug for helt så mange når ”Marienlyst version 2,” der reelt kommer til at hedde Rox Resort, åbner med 158 dobbeltværelser næste sommer ved Køge.

Her forventer Michael Lauritsen at der skal ansættes mellem 150 og 200 medarbejdere, han skal selv stå i spidsen for begge hoteller.

Læs hele historien på turisme24.dk – kræver login

Ejer har fået nøglerne til Hotel Ry

Det er en kæmpe lettelse at have hotelnøglerne i hånden, fortæller Michael Gadeberg fra ejendomsselskabet Hotel Ry, der nu leder efter nye forpagtere.

Hotelkæde hylder sine lokalområder

En københavnsk hotelkæde ønsker at deltage aktivt i de lokalområder, hvor man driver hoteller. Nu lancerer kæden et koncept, som inviterer naboerne tættere på.

Log ind