Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den ambitiøse udvikling af Middelfart Marina til et oplevelsesområde med meget andet end bare bådpladser kommer nu et stort skridt videre. 1. maj begynder opførelsen af et hotel med 60 værelser - et projekt til 45 millioner kroner, som forventes at stå færdigt først på sommeren næste år. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Det er det lokale ejendomsselskab Melfarhus ApS, der nu kaster sig ind i hotelbranchen.

Selskabet ejes af direktør for entreprenørselskabet 5E Byg, Per Jørgensen, og hans datter og svigersøn, og har hidtil kun beskæftiget sig med renovering og udlejning af lejligheder i Middelfarts gamle bydel.

Hotellet skal drives med beskeden bemanding og en app som omdrejningspunkt. Man reserverer sit værelse via app'en. Der bliver ingen døgnbemandet reception eller restaurant med køkken, kokke og tjenere.

Stort hotel gør klar til at slå dørene op

Norske CIC Hospitality og Best Western åbner snart det andet Aiden-hotel i Danmark. Håbet er, at Danmarks største infrastrukturprojekt til dato vil skabe overnatninger på hotellet.

Hotel byder atter gæster velkommen i badeland

I flere uger har en rotte plaget hotellet The Reef i Frederikshavn, der har måttet holde lukket i sit kendte badeland. Nu er den genstridige gnaver væk, og hotellet kan atter åbne badelandet.

HORESTA: Hotellerne ser optimistisk på fremtiden

En ny medlemsundersøgelse blandt HORESTAs hotelmedlemmer viser, at branchen generelt forventer et positivt 2024 og betragter deres økonomiske situation som god. Særligt større hoteller forventer en omsætningsvækst i år.

Log ind